Iskoristite sve što brend nudi i kako nas kontaktirati

Dobrodošli u svijet modnog brenda Izabela Kečan – Vaše odredište za žensku modnu odjeću koja je stvorena iz ljubavi prema minimalizmu, eleganciji i ležernost ali i uspješno spaja modni dizajn s personaliziranom izradom po mjeri. Upoznajte osobu koja stoji iza brenda, modnu dizajnericu Izabelu Kečan, i saznajte što brend može pružiti vama, kao i kako doći do nas.

Izabela Kečan je strastvena modna dizajnerica s preddiplomskim i diplomskim obrazovanjem iz područja modnog dizajna i teorije i kulture mode. Ona je odgovorna za svaki korak u kreativnom procesu brenda, od osmišljavanja modnog dizajna do ručnog izrade svakog šava. Svaki detalj, od poruka i objava na društvenim mrežama do službenog logotipa brenda, nosi njezin potpis, potvrđujući unikatnost svakog odjevnog predmeta.

Izabela svoju strast prema poslu očituje kroz svoj dizajn i izrađene kolekcije. Često dobiva komplimente od svojih klijentica koje primjećuju da se ta ljubav prema poslu vidi u svakom detalju njezine odjeće. Zapravo, ona kaže da je ona sama svoj brend, a njezina ljubav prema modnom dizajnu odražava se u svakom komadu

Ako se pitate zašto biste trebali imati barem jedan predmet s potpisom brenda Izabela Kečan, odgovor leži u minimalističkoj eleganciji koja je središnji element njenog dizajna.

Ako se pitate zašto biste trebali imati barem jedan predmet s potpisom brenda Izabela Kečan, odgovor leži u minimalističkoj eleganciji koja je središnji element njenog dizajna. Naglasak stavlja na klasične minimalističke komade odjeće koji su pogodni za sve sezone i prigode, te se uspješno prilagođavaju osobnom stilu. Predmeti s potpisom brenda Izabela Kečan omogućavaju ženama da iznova nose odjeću koju su kupile, zahvaljujući njezinom minimalističkom dizajnu koji je uvijek moderan.

Brend Izabela Kečan stvara dvije vrste kolekcija kroz godinu kako bi pružio širok izbor odjevnih predmeta – od svečanih do svakodnevnih. Naša sezonska kolekcija obuhvaća razne komade poput kombinezona, haljina, vjenčanica, kaputa, sakoa i više, koji dolaze u standardnoj veličini, ali neki od njih mogu biti izrađeni i po mjeri. Suprotnost sezonskim kolekcijama su mini drop kolekcije, koje izlaze par puta godišnje. Mini drop kolekcije služe kako bi brend češće klijenticama mogao ponuditi nešto novo, dostupno u više komada i formirano unutar minimalizma brenda Izabela Kečan. Iz tog razloga mini drop kolekcije sadrže osnovne modele kao što su majice, košulje, bodiji itd., dostupne u većoj količini. No, zbog njihovog minimalističkog dizajna i visoke svestranosti, brzo se rasprodaju.

Ako imate posebne zahtjeve i želite personalizirani modni dizajn, Izabela će rado saslušati vaše želje i izraditi skice prema dogovoru. Važno je napomenuti da brend Izabela Kečan ne izrađuje odjevne predmete prema tuđem dizajnu. Sve kreacije su unikati, od prve skice do zadnjeg šava.

Želimo naglasiti da virtualni svijet može biti izazovan kada je u pitanju donošenje odluka o povjerenju. Razumijemo tu dilemu i vjerujemo da ništa ne može zamijeniti osobni pristup. Stoga vas pozivamo da posjetite naš mali modni atelje u Petrovoj ulici u Zagrebu. U ateljeu možete pronaći i isprobati naše kreacije prikazane na web stranici i društvenim mrežama, te uživati u ugodnom druženju uz šalicu kave. Molimo vas da prethodno najavite svoj dolazak.

Hvala Vam što ste odvojili vrijeme da nas upoznate. Radujemo se što ćemo Vas odjenuti u naše unikatne kreacije i pružiti vam poseban doživljaj minimalizma kroz modni dizajn brenda Izabela Kečan.

Kontaktirajte me putem web stranice ili Instagram profila.